li dittagli

Web privacy

hè cumposta da salvà a vostra privacy. Cuntattate cun noi per avè qualchì dubbiu o prublemi in quantu à l'usu di i vostri Datu Persuetanti è avemu da assiste cù tutte.

Per utilizà stu situ o / è i nostri servizii, avete l'accunsentu à u Trattamentu di i vostri Datu Persunale cum'è sse cose in sta Pulitica di Privacidad.

Table di cuntinutu

  1. Definizioni sò in st'Pasica
  2. Prudizzioni di prutezzione di dati chì seguità
  3. Qualessu diritti anu riguardu à i vostri dati persunali
  4. Cosa dati persunali cugressanu à voi
  5. Cumu usu a vostra dati persunali
  6. Quale altru hè accessu à i vostri dati persunali
  7. Cumu assicurate a vostra dati
  8. Informazioni nantu à i cookies
  9. Infurmazione di cuntattu

Definizioni

Dati Personali - ogni infurmazione relative à una persona naturali identificata o identificable.
Gressan - ogni operazione o settore di operazione chì hè realizatu nantu à e dati persunali o in gruppi di dati persunali.
Sujetatu di dati - una persona naturali chì a so Datu Personali hè stata prucessa.
zitellu - una persona naturali sottu 16 anni di età.
Oghje / noi (o capitalizati o micca) -

Prudenti di Prutizzioni di Dati

A prumessa di seguità i principii prutezzione di prutezzione di data:

  • A prucessa hè legittima, bella, trasparente. A nostra attività di prucessu possa terrenu licitu. Avemu sempre cunzidiettamenti i vostri diritti annantu à e Datu Persunali. Avemu da proporcionarle infurmazioni nantu à u Prozuutu nantu à dumanda.
  • A prucessa hè limitata à a fini. E nostre prucessu funziona nantu à a finalità per quale Data di Persunale era cuglitu.
  • A trasfurmazioni hè fatta cù datu minimu. Ùnicemu solu è prucessa l'uriginale minimu di dati persunali necessarisu per qualsiasi propiu.
  • A prucessa hè limitata cun un periodu. Ùn ùn guardemu micca i vostri dati persunali per più di quantu bisognu.
  • Faremu u nostru puntu per assicurà a precisione di dati.
  • Faremu u nostru megliu per assicurà l'integrità è a cunfidenziale di e dati.

Drittijiet di u Sujetu di dati

U Suvitatu di dati hè u dirittu:

  1. U dirittu à l'infurmazioni - chì avete u dirittu di sapè se i vostri dati persunali si tratanu; Chì data hè cuglita, da ellu hè acquistatu è per quessa è da quale hè tratatu.
  2. U dirittu à accessu - chì avete u dirittu di accede à i dati recullati da / nantu à voi. Questu cumporta i vostri dritti di dumandà è avè ottene una copia di i vostri Dati Personali cugbeati.
  3. U dirittu à rittificazione - chì avete u dirittu di dumandà a rectificazione o eserba di i vostri dati persunali chì hè imprecisa o incompleta.
  4. U dirittu di borra - significatu in certi cirtizziunate pudete dumandà a vostra dati persunali per esse borra da i nostri registri.
  5. U dirittu per restrizzà a trasfurmazioni - chì significheghji induve certi cundizioni s'applicanu, avete u drittu per restringiri u Processamentu di e vostre datu Persunale
  6. U dirittu di oghjettu à a trasfurmazioni - chì significa in certi casi, avete u drittu à oghjettu à Processazione di i vostri Dati Personali, per esempiu in u casu di marketing direttu.
  7. U dirittu di oghje à prucessu automatizatu - chì avete u dirittu di oghjettu à prucessu automatizatu, inclusi prufilamentu; è ùn ùn sia sottumessu à una decisione basata solu à prucessu automatizatu. Questu dritt puderete esse exercitu sempre chì quì hè una risultatu di u prufilu chì prupone effetti sicurizie o quali anu affettatu significativamente.
  8. U dirittu à a portabilità di dati - avete u drittu per ottene e vostre dati persunali cun un format legible in màquina, o se hè fattibbli, cum'è una trasmissioni diretta da un Processador à l'altru.
  9. Right to lodgiunà una querella - in casu chì ricusquemu a vostra dumanda cum'è i Dritti di l'Accessu, vi darà un raghjone per quessa. Sè micca sete cunisciutu cù a manera chì a vostra dumanda hè stata mancu pò cuntattate per noi.
  10. Right for the help of autorità di surviglianza - chì significheghju u dirittu per l'aiutu di una autorità di superviere è u dirittu per altri rimedii giuridici cum'è di ricerchi di danni.
  11. U dirittu di rinunce u permessu - avete u dirittu ricuete qualse permessu per u prucessu di i vostri dati persunali.

Data chì racoglia

A infurmazione chì avemu avutu cun noi
Questu pò esse u vostru indirizzu email, nomu, indirizzu di fattura, indirizzu domiciliu, - principalment la nfurmazione chì hè necessariu per aduprà un pruduttu / serviziu o per rinfurzà a vostra experiencia di clientela cun noi. A salvà l'infurmazioni chì furnite per pudè cumezza o fà altre attività nantu à u situ web. Questa informazioni includenu, per esempiu, u vostru nome è indirizzu email.

A infurmazione reticulata automaticamente di voi
Questu incloue infurmazione chì hè automaticamente arregistramentu da e cookies è l'altri ferramentas di siera. Per esempiu, l'infurmazione di a vostra cummerciu, l'indirizzu IP, a vostra storia di cumprà (s'ellu ci hè qualchese), etc. Questa informazione hè utilizata per migliurà l'esperanza di u cliente. Quandu si usa i nostri servizii o fighjate u cuntenutu di u nostru situ web, e vostre attività pò esse sianu registrati.

Informazioni di i nostri partner
Cumplòmosce l'infurmazioni di i nostri cumpagni di cunfidenza cun a cunferma ch'elli anu u fundamentu legale per sparta questa informazioni cun noi. Questu hè o infurmazione chì vi furnite direttamente o chì anu cumulatu nantu à voi nantu à altri razzei ligali. Questa lista hè: U Fiduciante NCS, EFL Trust.

A infurmazione pubblica disponible
Cumu pudemu pudè riunisce infurmazione nantu à queste chì hè publicamente disponible.

Cumu usu a vostra dati persunali

Avemu aduprate e vostre dati persunali per a:

  • furnisce u nostru serviziu per voi. Questu incluye, per esempiu, per registràbule u vostru contu; chì vi rigalle à altre prudutti è servizii chì avete dumandatu; chì vi ponu furnisce l'articuli promozionali à a vostra dumanda è cumunicadore cun voi in riguard'à quelli prudutti è servizii; cumunicà è interaccettate contru; è u nutiggiunà di mudificazione di qualsiasi servizii servizii.
  • valurizà u vostru cliente;
  • cumpressu una obbligazione in leghje o cuncordatu;
  • per cumunicà nantu à un prugramma di ghjuventù chì tù o u vostru figliolu hè registratu.
  • cuncessione di i nostri programmi di ghjuventù;
  • per supportu o u vostru zitellu nantu à un prugramma di ghjuventù

Avemu aduprà i vostri dati persunali cun le legittimi razze è / o cun u vostru accordu.

Per basi di scrivenu un cuntrattu o cumpete obbligazioni cuntrattuali, avemu Processatu i vostri dati persunali per i seguenti scopi:

  • pè identificà;
  • per fornitu un servitore o di mandà / offre un pruduttu;
  • cumunicà cum'è per a vendita o fatturazione;
  • per cumunicà nantu à un prugramma di ghjuventù chì tù o u vostru figliolu hè registratu.
  • cuncessione di i nostri programmi di ghjuventù;
  • per supportu o u vostru zitellu nantu à un prugramma di ghjuventù

In terra di interesse legittimu, pruveremu i vostri dati persunali per i seguenti finalità:

  • per mandà à e persone offerte * (da noi è / o nostri sughjetti cù cura);
  • di amministrari è analizà a nostra basa di clientella (cumpurtamentu di cumerci è a storia) per migliurà a qualità, a varietà è a disponibilità di prudutti / servizii / servizii;
  • à fà cuesione nantu à a satisfazione di u cliente;
  • per cumunicà nantu à un prugramma di ghjuventù chì tù o u vostru figliolu hè registratu.
  • cuncessione di i nostri programmi di ghjuventù;
  • per supportu o u vostru zitellu nantu à un prugramma di ghjuventù

Mentre ùn avete micca infurmatu di manera distinta, hà cunsideratu chì offre un pruduttu / serviziu chì sò o similarii à a vostra storia di cumprenda / cumpurtamentu di cumpurtamentu per esse u nostru interessu legittimu.

Cù u vostru accunsentu, pruveremu e vostre dati persunali per i seguenti finalisti:

  • per mandà carte nantu à e carte di publicazione (da noi è / o nostri sughjetti cù cura);
  • per altri proprii avemu dumandatu u vostru permessu per;
  • per cumunicà nantu à un prugramma di ghjuventù chì tù o u vostru figliolu hè registratu.
  • cuncessione di i nostri programmi di ghjuventù;
  • per supportu o u vostru zitellu nantu à un prugramma di ghjuventù

Pigliemu i vostri dati persunali per averebbi u cumpitendu di a legenda è / o utilizate a vostra dati persunali per l'opzioni disposti da a liggi. Risparmulemu u dirittu à l'anonimatu Dati Personali recullati è di utilizà sti datu. Avviaremu datu fora di l'alcunu di sta Pulìtica solu quandu hè anonimatu. Ùn avete micca stallate infurmazione di fattura, cumu e dati di carta di creditu. Averemu guardatu l'altra compra infurmazione aghjunghje nantu à voi per quantu ch'ella hè bisognu per raccuntabili o altre obbligazione sottu di a lege, ma micca più di 5 anni.

Puderete trasfurmà e vostra dati persunali per scopu additionale chì ùn sò micca numinati quì, ma sò cumpatibili cù u scopu originale per a quale a data fù riunita. Per fà questu, seguiteremu chì:

  • u ligame trà i propii, u cuntestu è a natura di e Datu Persunale hè adattatu per più di prucessu;
  • i più prucessu ùn fate micca daveru e vostre interessi è
  • ùn esse apprupriatu salvaguarda per a prucessu.

Avemu da infurmà di qualsiasi Prucessu è prugettu.

Quale altru pò accede à i vostri Datu Persuetivi

Ùn avemu micca sparatu i vostri dati persunali cun l'intarissimi. I Dati Personali nantu à questu hè in certi cose provistenu à i nostri sustenziali fiduciari per fà ocess à u serviziu per voi possiutu o di rinfurzà a vostra impresione cliente. Scalfemi i vostri dati cun:

I nostri participanti trasfurmati:

  • PayPal per i pagamenti. Avete infurmatu chì questu prucessu si faci.

I nostri cumpagni di prumove

  • U NCS Trust - per i prugrammi NCS solu.
  • EFL Trust - per NCS programs only.

Avemu solu travagliu cù l'associati di prucessu chì sò capaci di assicurà un livellu adattu di prutezzione à i vostri Datu Persuetivu Diffirennu i vostri dati persunali à parechji partiti o capi pubblichi quandu avemu obligatu legalmente à fà. Puderemu diventerà i vostri dati persunali à terzu si avè accunsentitu à questu o se ci sò ancu altri prupone lege per quessa.

Cumu assicurate a vostra dati

Avemu a nostra manera di mantene a vostra basa datu sicura. Avemu usatu protoculi seguri per a cumunicazione è a trasferimentu di dati (com l'HTTPS). Avemu usatu l'anonimatu è u pseudoniziu unni adattatu. Avemu a vigilà i nostri sistemi per i pussibbili vulnerabili è attacchi.

Ancu s'è pruvatu a nostra migliione ùn pudemu micca garantà a sicurezza di l'infurmazioni. Invece, avemu prumessu di avè infurmatu l'infurmazioni adattati di e breaching data. Avemu avutu dinò di qualchì avete una amenazione à i vostri diritti o interessi. Faremu aduprà tuttu ciò chì puderebbe per impedisce e viulenza di salvezza è per aiutà l'autorità in casu averebbe micca scopi.

Sì avete un cuntattu cù noi, nota chì tenete per guardà u vostru nome di utilizatori è u password.

Ropa

Ùn ùn avemu vulutu reciclar o capiscitu racogli di informazioni da i zitelli sottu à l'età di 14 via u nostru situ web. Cum'è una carità di u ghjovanu, ci hè un esigenza per recuà l'infurmazioni nantu à i ghjovani chì ci interessate, o assistenu à i nostri programmi. I paisani sò contactati in quant'à questa data quandu e donne parentale hè furnitu.

Cookie è altre tecnulugia avemu usatu

Avemu l'usu di e cookies è / o tecnulugia simili per analizà u cumportamentu di u cliente, amministrate u situ web, seguisce i movimenti di l'utilizatori, è per cullà l'infurmazione nantu à l'utilizatori. Questu hè fatta da pudè persunalizà è valurizà a vostra spirantata cun noi.

Una cookie hè un testu di testu ricò in u vostru urdinatore. Cookie di a maghjina informazione chì si usa per aiutà à fà u travagliu di u situ. Solu pudemu avè accessu i cookies creati da a nostra situazione. Pudete cuntrole i cookies in u nivellu di u navigatore. Tridà di disattiveghjanu i cookies chì ponenu l'utilizazione di certe funzione.

Utilizammu i cookies per i seguenti fini:

  • I cookies bisogni - sti cookies sò obligatori per avè pussutu utilizà parechje funziunalità impurtante in u nostru situ web, cumu à logging in. Queste cookies ùn sceglie micca infurmazione persunale.
  • Cookie di funziunalità - sti cookies ponenu a funziunalità chì faciule aduprà u nostru serviziu più còmicu è facilita un funziunalità più persunalizatu. Per esempiu, puderianu ricurdate u vostru nome è e-mail in i formi di cumentu ùn avete micca riintrudutu questu informazione u prossimu tempu quandu cuntene.
  • Cookies d'analisi - sti cookies sò utilizati per seguità l'usu è u prestazione di u nostru situ è ​​servizii
  • Cookie publicitariu - queste cookies sò utilizati per offre un pubblicazione chì sò pertinenti per voi è à i vostri interessi. In più, sò usati per limità u numeru di volte chì vede un publicità. Sù ghjè prisintatu di u situ web da i rete di publicità cù l'autorizazione di u web. Queste ricurdate di e cookies chì avete visitatu un situ web è sta informazione hè cumuna cù altre urganizazione cum'è l'annunziari. Spessu i targeting o publicità cookies sò stati ligati à a funziunalità di u situ di l'altra urganizazione.

Pudete scancerà i cookies chì anu almacenatu in u vostru urdinariu per i vostri settings di u navigatore Oltremu, pudete cuntrullà certi cunfigurazioni di parti di 3rd cù una pucquellia di rinfurzàzione di privacy optout.aboutads.info or chicchurch.it. Per più infurmazione nantu à i cookies, visitate allaboutcookies.org.

Usamu Google Analytics per misurà u trafficu nantu à u nostru situ web. Google teni a so propria Pulizie di privacidad chì pudete rive ccà. Se vulete optà fora di u seguimentu da Google Analytics, visitate u A pàgina di Google Analytics.

Information Contact

Uffiziu di Prughjettu Elettrolugique per a Dati in Inghilterra - https://ico.org.uk - ICO - Informazione Office Commision

Element Society - chjamate 0114 2999 214 per discutiri di dati.

Cambiamenti à questa Pianu di privacy

Risparmulemu u dirittu di fà cambià à sta Pulitica di Privacidad.
L'ultima modificazione hè stata fatta 21 / 05 / 2018.

Element Society